English

ČESKÝ STRAKATÝ PES

Úvod Video Fotoalba Chat Fórum Inzerce   Linky
 - Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -

Český strakatý pes / Všeobecné fórum - pokec / Hledáme nového pána
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Hanka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 21:08

Matejka
Samozřejmě nechci soudit, je mi do toho putna. Přijde mi, že je to spíš potíž s časem a nedostatkem "lidí na venčení" než místa. Taky máme hodně miniaturní byt. Je mi z toho jen smutno, je mi pejska líto.

Matejka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 08:54 - Změnil/a: Matejka

Hanka
Z rodinných důvodů znamená stěhování do malého bytu se dvěma malými dětmi a starým otcem. Tam se pejsek při nejlepší vůli nevejde i kdybychom se snažili sebevíc a bylo by to trápení pro něj i pro nás. Je teď zvyklý na velkou zahradu. Ještě máme i další, opravdu "rodinné!!!" důvody, ale o těch se nechci zmiňovat, je to jen naše věc. Rozhodně nejsme rádi, že se ho musíme vzdát.

Hanka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 15:52

Matejka
Co to znamená "z rodinných důvodů?" jestli se můžu zeptat? TOhle se uvádí v inzerátech často a vůbec si takové rodinné důvody neumím představit. Přeju rychlé vyřešení situace a pejskovi dobrý a hlavně TRVALÝ domov, aby ho lidi už nezklamali.

Matejka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:00

Z rodinných důvodů hledáme nového pána pro mladého pejska ČSP jménem Artur z Budějické kotliny. Je krátkosrstý, černožlutobílý, má velmi přátelskou povahu a je naprosto zdravý. Je to miláček, ale bohužel si ho nemůžeme sami nechat. Hledáme proto člověka, který by si ho od nás koupil a dal mu domov. Prosím ozvěte se na mail Matejka.Vyskytna@seznam.cz

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno  » Heslo 

miniBB forum software © 2001-2010