English version

ČESKÝ STRAKATÝ PES

Úvod Video Fotoalba Chat Fórum Inzerce Linky Mapa

- Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -
Český strakatý pes / Webstránky / Založení nových stránek - jak na to?
Autor Zpráva
zuzka
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2007 01:45

schválně jsem se koukla a se vším, co na webu máme + emailová schránka zabíráme 47%, tedy +-250MB ;o)

zuzka
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 10:02

Magda
no ono na net nemůžeš dát zas tak moc velké fotky, to by se dlouho načítalo, tak dáš trochu horší rozlišení
třeba tahle fotka, která je celkem veliká, má rozlišení 640x513 a má +-55kB

Magda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:14

zuzka
Mockrát díky! Jak je možné, že se ti to tam všechno vejde? Připadne mi, že u tebe je toho velká spousta.

Hanka
Ještě neříkám hop, poněvadž jsem ještě nepřeskočila... Mě věci, na které je zapotřebí čas vždycky dlouho trvají:-/ Díky za povzbuzení!:-)

Hanka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2007 09:26

Magda
Moooc se těším na povídání o Abíkovi
Tak, Magdi, to já jsem lenoch, takže jsem využila www.estranky.cz, kde už je všechno hotové a jen vkládáš texty a fotky, ale pravda, editory někdy zlobí, to se můžu vzteknout, ale jinak si to celkově chválím, protože po pokusu o výrobu vlastních stránek jsem pochopila, že je to pro mě jaksi nedosažitelný intelektuální výkon :)

zuzka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 21:56

ahoj magdo
já začínala na free webu (mujweb.cz), ale jak jsem se učila tvořit stránky a začalo mě to bavit, rozhodli jsme se pro vlastní doménu
jsme u ceskyhosting.cz , platíme 1190kč/rok za hosting (500MB) a necelé 300kč/rok za domenu
s fungováním jsem velmi spokojená
tuším že i něco vyhráli, nějaká anketa o poskytování služeb

Magda
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2007 14:05

Ahojte,

dovoluji si jakožto "postižený nešťastník" založit nové téma, nad kterým si už delší dobu lámu hlavu.

Už jsem se rozhodla rezignovat na svou přebujelou obrazotvornost (animace si nechám, až na "někdy až bude víc času") a mám v plánu pro začátek založit Abunce nějaké úplně jednoduché stránky. Jenže - s ohledem na mou fotografickou mánii - už teď tuším problém s prostorem. Stránky zdarma asi pro mne nebudou to pravé...

Mohu Vás, zkušenější, požádat o radu či tipy?
- vyplatí se zakládat si svoji vlastní doménu "druhého stupně" (našla jsem orientační cenu cca 600Kč?)? Poplatky se musí platit každý rok znovu, nebo jde o jednorázový poplatek? Nemáte nějaký výhodný tip?
- když si založím vlastní doménu, stejně asi musím pak platit někomu dalšímu za prostor na nějakém serveru, abych u něj mohla mít "uložená data"??
- Nemáte někdo tip, jak mít "levné" stránky (hosting), na které se vejde hodně, ale opravdu hodně fotek:-)), který funguje a dá se na jeho úpravu používat Frontpage?
- někde jsem četla že je na podzim očekávané nějaké výrazné snížení cen těchto služeb, může se to zakládat na pravdě??

Zatím těžím z info, které se snažím vyčíst na:
www.jakpsatweb.cz (tam jsem myslím dřív našla i odkaz na srovnání parametrů nabízených služeb jednotlivých providerů, ale teď se mi nedaří)
www.websnadno.cz (zatím favorit, ale váhám)
www.hostingy.cz (to ještě nemám prolezlé...)

Předem moc a moc díky za jakoukoliv radu, tip, poznámku nebo třeba i nějaký fíglík!!
PS: Aby nedošlo k nějaké mýlce - pokud používám něco odborného, věřte, že ne proto, že bych tomu rozuměla:-))), ale protože nevím co to znamená česky... ;-)

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno  » Heslo 

miniBB forum software © 2001-2012