English version

ČESKÝ STRAKATÝ PES

Úvod Video Fotoalba Chat Fórum Inzerce Linky Mapa

- Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -
Český strakatý pes / Zdraví / Rýma
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Dada
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 21:53

[Hanka
toto viem, citali sme si s manzelom niektore prihody a aj sme sa pobavili, Jaga mi pripada povahavo velmi podobna Cokymu, viem, ze strakaci maju vela spolocneho, ale v niektorych veciach sa odlisuju, tak ako ludia. Ale Coky je taky kvitecek ako Jaga. Vyskakuje neuveritelne a jeho privitanie je ako uragan, ked chyti nejaku stopu, zabudne, ze existujeme, no proste mame z neho radost. Ale s tym byvanim vnutri je to uz teraz dost problem, aj jeho hygienicke navyky su zalostne, kedze bol vonku. Ale momentalne krasne spinka v obyvaku na koberceku a je spokojny.

Hanka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 13:35

Dada

zvládáme, někdy hůř a někdy líp :) můžeš si přečíst u mě na stránkách
ale vidím to na Jaze, jak je šťastná u svých lidí, venku si ji nedovedu představit...Však on by se to taky naučil, protože by musel :)

KatkaM
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 08:28

Dada
no, od malinkého štěňátka je učíme, že se doma nic nelikviduje a že povolené jsou jen hračky.

Dada
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 21:40 - Změnil/a: Dada

Hanka
No s Cokym je to uz lepsie, antibiotika zabrali, vymysleli sme mu prespavanie v ciastocne vykurovanej naradovni, na dverach je vyklapacka, takze si moze chodit kedykolvek dnu a von, inak cez den je vacsinou vnutri, ale len ked je niekto doma. Bohuzial, nepocitali sme mat psa stale vnutri, aj predtym sme mali fenku vonku, nemame tak usposobeny dom, skoro vsetko mame otvorene a Coky je nicitel a likvidator, rozkuse, co sa da, myslim, ze nechat ho vnutri sameho, to by bola hotova pohroma.
Neviem, ako to ostatni zvladate?!

Hanka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 20:32

Dada
jak to s hafíkem vypadá?

matus
Administrátor
# Zasláno: 14 Lis 2007 23:45

Dada
Ahoj Dada. Ja toho o chove psov vonku veľa neviem, lebo Baša bola vždy dnu, ale tiež :o) by som sa prihovoril za jeho teplejšie ubytovanie :o) Nech sa vám darí. Pozdravujem z Prahy.

Hanka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 23:02

Dada
mno, tož to je mazec, chudák hafan. tyhle podzimně zimní kašle a záněty jsou docela častý, nám vet říkal, že to mohou chytit i od lidí.
Ale s přezimováním neporadím. Proč nemůže dovnitř?
My co bydlíme v bytě tohle prostě neřešíme, není kam jinam :)

Dada
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 21:30

Coky ma trosku zdravotne problemy. Vcera u nas prvy krat nasnezilo, co bol pre Cokyho neopakovatelny zazitok, behal po zahrade, skakal do vysky a chytal sneh do papule a stale ho jedol, poobede ho zacalo drhnut, dusit, no takze sniezik sposobil silny zapal hrdla, dnes uz mal aj teplotu a museli sme ist k veterinarovi. Bude brat 5 dni antibiotika. Stale zvracia hlieny, no je mi ho velmi luto. Najhorsie na tom je, ze nemame vymyslene pre neho prespavanie vnutri, ma totizto vonku dvojkomorovu zateplenu budu, ale veterinar nam povedal, ze to nestaci. Tak teraz nevieme co s tym.

Hanka
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 11:03

Madla
doufám, že se nebudu opakovat..možná to tu někde padlo
Při rýmě se nic do nosu nemá zavádět, nebo kapat. Při silné rýmě mi radili jít k veterináři, hrozí, že se ucpe dírka a pejskovi se bude špatně dýchat a navíc to může být projev infekce i jinde.

KatkaM
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 10:17

Madla
To bych neriskovala, ale nikdy jsem se na to veta neptala.

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno  » Heslo 

miniBB forum software © 2001-2012