English version

ČESKÝ STRAKATÝ PES

Úvod Video Fotoalba Chat Fórum Inzerce Linky Mapa

- Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -
Český strakatý pes / Zdraví / Rýma
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Madla
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 09:44

Chci se zeptat ,pokud se můžou dávat pejskům lidské kapky na kašel, můžou se také dávat lidské kapky do nosu?

Anonymní
# Zasláno: 6 Úno 2007 15:53

Česnek pro psa je rozhodně příznivý na trávení a na celkovou odolnost organismu. Ale samozřejmě pokud ho pes snese.

Hanka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:10

Ivka
hmm, tak ať je Fordovi brzo zase hej, dneska mi přijde, že Jaze nějak teče z očí, tak uvidíme, co se z toho zas vyvine :-/

Ivka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 21:47

Ahoj, tak se přidáváme :-(
TAké jsm ese vyhnuli antibiotikům, ale někde jsme pochytili tu kašlovou virozu, takže mám eklid, sirup a C ....no to máme z toho jak pořád někde lítáme, prá se to chytí hned :o(

ach jo, teď nemůžem na dlouhé procházky a vlastně nic, nakonec s tím nejvíc trpím já...ale možná konečně aktualizuji stránky :o)

Hanka
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2006 21:35

Zorka
Hmm :( to mě mrzí.
Takhle to bylo i u nás, ale průběh nebyl nijak hrozivý, nikde jsme s Jagou nebyli a kašlala jen venku- protože na vodítku pořád ještě táhne, tak ji to dráždilo.
Možná to bylo tou echinaceou, hodně na ni dám a koupila jsem ji hned, jakmile mi přišla trochu nastydlá.
Tak tfuj tfuj tfuj, ať už jste z nejhoršího venku. Posíláme Bertíkovi pozdravy.

Zorka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2006 22:58

Dnes jsme museli navštívit veterinářku, Bertíka sice rýma po týdnu přešla, ale dnes k ránu se začal dávit a pak až do odpoledne dost často zvracel. A je to kašel, takže mu máme dávat Bromhexin a nechat ho v klidu doma. Snad se obejdeme bez antibiotik, že se to nezhorší.

radka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:49

katka
teprve teď mi došlo koho příspěvky čtu, jsem holt pomalejší, zdravím rodinu i psí holky

katka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2006 13:21

Naše Denda hodně trpí na rýmu.Ze začátku i blbě dýchala až kašlala, měla obě nosní dírky ucpaný hlenem a měli jsme antibiotika.Když se jí to zlepšilo, doporučil nám veterinář dávat homeopatika.Každý den 5kuliček Sabadili15. To jí docela pomáhá, takže když jí začne víc téct z nosu nebo začně hodně pčíkat, tak jí nasadím na pár dnů a je to dobrý.

Ivka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 20:16

Ahoj,
taky není od věci omezit procházky, na krátké ale častější a třeba na vodítku, aby se moc nerozběhal. Jestli to nepřejde do pár dnů, zašla bych na vet, občas ej to infekční, že to mají pesani v okolí, tedy u nás teda joo :o)))

Jinak dáváme česnek v Selen tabletách a je to dobrý, takže žádný strach :o)))

KatkaM
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2006 12:18

Zorka
rýmu jsme ještě neřešili, ale česnek a cibuli dáváme psům běžně.

Mimochodem, tu fotku na strakaci.cz jsem posílala já ;-) a pokud máte nějakou hezčí a novější, tak ji pošlete Zdence V. na email - viz. "napiště nám" na strakaci.cz

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno  » Heslo 

miniBB forum software © 2001-2012