English version

ČESKÝ STRAKATÝ PES

Úvod Video Fotoalba Chat Fórum Inzerce Linky Mapa

- Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -
Český strakatý pes / Zdraví / Nemoci kůže
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 38 . 39 . >>
Autor Zpráva
Hanka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 01:29

Ivka
šmarjá, no to by asi mohlo být, Jaze je 9 měsíců

Ivka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 21:52

Hanka
Hani, kolik je Jaze? Mohl by to být Trudník, jedná se o parazity, kteří žíjí v pokožce a zapřičiňují vypadávání srsti. Vetšinou jsou to lokalizované oblasti, zarudlé, kůže je jakoby vyschlá.
Uvidíte. Podle velikosti se to pak léčí...ale vet bude vědět co jak :-)) a určitě poradí. Já tipuji.

Tak držím palečky, ať se mýlim, toho se totiž zbavit nelze, hafík ho má v sobě a většinou se projeví pak při zhoršené imunitě.

Bibi
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2007 23:45

Ale hej. Baska sa boji. Je tak vyplasena, ze vyplivne aj piskot, co inak NIKDY nerobi. Naposledy ju ockovali tak, ze si zaliezla pod moju nohu a oni ju pichli ani nevedela jak. Nikdy to u veta netrva tolko, ze by sa tam isla zblaznit, ale moc ju to tam nebere. Očmuchání, to by ju bavilo, len je moc opatrna.

Hanka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2007 21:47

matus
Bibi
taky jsem si myslela, že to je od toho, jak se rvou s pejskama, ale to by tam měla aspoň škrábnutí od zubu, koukala jsem, že to vypadá spíš na vyrážku nebo něco, no uvidíme, snad to nebude zas až taková trága

Jaga se na veterině nebojí, akorát si nic moc nenechá zdlouhavě ošetřovat, pořád s sebou mele. Ale strach, ten teda fakt nemá, spíš ji štve, že si to tam nemůže pořádně prošmejdit a očuchat, taková spousta zajímavejch pachů..Baška se bojí?

matus
Administrátor
# Zasláno: 10 Úno 2007 18:14

Hanka
Podla mňa sa len niekde udrela alebo nepobila sa so psom :) ? Návštevou veterinara ale nič nepokažíš a keď k tomu Jaga ešte aj dostane nejakú dobrotu, bude to pre ňu aspoň poučné, že sa veta nemusí báť .)

Bibi
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2007 10:15

Hanka netusim, ale na tvojom mieste by som tiez bezala k vetovi, ak vypadala srst, tak to nebude nic dobre. Hlavne zelam, nech jej to zmizne.

Hanka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2007 08:09

Tak už jsme s JAGOU dlouho nebyli na veterině, tak si vymyslela novou blbinu. vylysala jí srst zhruba dvakrát dva cm na boku a má to tam trochu zarudlý, kápla jsem jí na to tea tree, tak nevím, jestli to trochu nezčervenalo tím, vypadá to jak nějaký ekzém či co...nic moc
v pondělí jdu na tu veterinu. Nechci mít prašivýho psa :))) nenapadá vás, co by to mohlo být?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 38 . 39 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno  » Heslo 

miniBB forum software © 2001-2012