English version

ČESKÝ STRAKATÝ PES

Úvod Video Fotoalba Chat Fórum Inzerce Linky Mapa

- Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -
Český strakatý pes / Zdraví / Displazie kyčelních kloubů (DKK) a Luxace kolenních čéšek (LP)
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
IrenaBarbucha
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 09:58

KatkaM

To je pěkný výsledek! Gratuluju!

KatkaM
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 09:50 - Změnil/a: KatkaM

Ahojte,
tak jsme byli s Atinou u MVDr. Čápa a má DKK, DLK i LP 0/0! :o)) Pro úplnost jsme nechali vyšetřit i Britu a ta má LP 1/1. Fakt mám hroznou radost, tak jsem to musela někam napsat. ;-)

Yva
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2008 18:32

Dík za podporu, v úterý čekáme Báru Kyjský Hrádek.
Jinak musím pochválit Vrtichvosty za propagaci. Dneska na cvičáku mi vyprávěli o úžasném dlouhosrstém strakáčovi, kterého potkali na výstavě a o spoustě informací, které jim panička poskytla. Výstava to byla tuším v Hradci Králové.

Hanka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 14:01

Yva
to rozhodně budeme. sice jsem měla s Jagou taky v plánu ji uchovnit, ale kvůli té její neplánované kastraci se to zvrtlo, tak budu fandit dvojnásob ostatním, aby se chov rozrůstal :)

Yva
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 18:33

Hanka
Ne, vůbec ne. Ono o něm nebylo krom stránek sl. Vaňourkové moc vědět. Poprvé kryl až loni na jaře. Dříve pro něj nebyly feny s vyhovujícím koeficientem příbuznosti a já jsem stále tápala v tvorbě vlastních stránek. Teprve letos jsem konečně tím nejjednodušším možným způsobem něco stvořila a tak jsem ho snad trochu zviditelnila. Taky s tím krytím už by to mělo být lepší. Čekáme hned dvě feny v nejbližší době. Tak nám držte palce ať to vyjde.

Hanka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 16:33

Yva
tak to ještě dřív než Belik :) Doufám, že jsem se svou nevědomostí nějak nedotkla :)

Yva
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 15:40

Hanka
Fido je chovný od roku 2004.

Hanka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 14:51

Yva
jde o to, že Bela už chovná je, tak není povinnost to posílat na posouzení, nevím jak Vendy/Fido, taky?

Yva
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2008 11:00

Mám obrovskou radost, tak se chci podělit. Před chvílí jsem si byla pro výsledky DKK našeho Vendy (Fido) a dopadl nad očekávání dobře. Má lepší 1/0. MVDr. Čápovi jsme to taky neposílali, měla jsem podobné úmysly jako Zuzka. Dodatečně gratulujem k výsledkům.

Hanka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2007 10:29

zuzka
bezvadný, tak to gratuluju

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno  » Heslo 

miniBB forum software © 2001-2012