English

ČESKÝ STRAKATÝ PES

Úvod Video Fotoalba Chat Fórum Inzerce   Linky
 - Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -

Český strakatý pes / Zdraví / Uši
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
karol
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 08:26

Dasa
My jsme s tím s Oliverem taky měli problémy, pořád mu odstávaly a klopily se všelijak jinak.
Bylo nám doporučeno lepit, ale to jsme nedělali.
Občas jsem mu je masírovala a okolo 7-8 měsíců se mu srovnaly samy.

Verca
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 19:36

myslím že nestandartní uši má spousta strakáčů, ale ne každý to řeší... je to nakonec jen estetická vada. uši se nám tak střídají, pravé, levé, obě...

DASA
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 17:34

Verca
to jsem ráda, že někdo reagoval, už jsem myslela, že problémy s ušima máme jen my :-(

zkusím Vám zítra napsat mejlík, třeba mi poradíte, pátrám po radách kde se dá :-).
Nás trochu zlobí ucho zatím jen jedno, měsíců je nám 5, tak abych něco neprošvihla.

Verca
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 14:05

DASA
tento problém řešíme asi od psích tří měsíců. Luskovi se uši klopí v jiném místě, takže jsou jakoby víc dozadu a hodně odstávají. Uši lepíme a řekla bych, že to pomáhá, ale nyní (v šesti měsících), ještě nemůžu říct, že máme vyhráno. Přesná technika se mi tu nechce vypisovat, jen kdyby to někdo potřeboval, tak to i vyfotím:-)

DASA
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 11:07

Zajímalo by mně, jestli nemáte někdo zkušenosti s neposlušnýma ušima :-) JAK NA NĚ.
ve standardu čsp se píše:
Uši:
Dopředu klopené ve tvaru V, přiléhající těsně ke skráním a poměrně malé, natažené dosahují svojí špičkou k ústnímu koutku. Ohbí ucha je těsně nad úrovní temene.
Ale málo strakáčů má podle mně takovéto uši. Nám se u Chrupky také moc nevyvedly a proto bych chtěla vědět, jestli někdo rostoucím štěňatům uši masíruje nebo vylepuje, jako se to dělá u jiných plemen např. prt a jestli to má nějaké výsledky.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno  » Heslo 

miniBB forum software © 2001-2010