English version

ČESKÝ STRAKATÝ PES

Úvod Video Fotoalba Chat Fórum Inzerce Linky Mapa

- Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -
Český strakatý pes / Sport / Agility
Autor Zpráva
Ivka
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 14:47

Magda
Ahoj :-))
já se přiznám, že nevím, rozhodně půjde o to proběhnout celý prakur, tak nevím, jak se na to cítíte.

Hele tak mě tak napadlo, že bychom mohla Fordovi přes ten plot pomoci a při jeho známém toužení byste ho možná měli i na balkoně :-)) Jak jde o ženskou tak se nezná :-))

Ale neboj dám vědět, aby jsi se přioblékla ;-)

Magda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 10:54

Ahojky skokani!

Myslíš, že už by tam mohla být kategorie i pro nás???

Zatím ještě nevyrážíme ani na zkušenou na nějaké blízké cvičiště - Abuňa hárá, hárá a hárat snad nepřestane... Fronta nápadníků za vrátky se zvětšuje, dnes jeden z těch mohutnějších prošel plotem:-/ (je mu sice ke cti, že je taky "národní" - ale už na vás ráno při prvním, ještě pyžamovém venčení, bafnul zpoza rohu choďák...?)

Ale už to nemůžu vydržet a mám cukání... :-)))

DASA
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2007 08:18

Ivka
tak jsem dneska zjistila, že je tam napsáno, že pro začátečníky neplatí omezení podle věku psa, tak jeden zájemce by se u nás v rodině možná našel - předám na Tebe mejlík a domluvte se :-)

Ivka
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2007 21:59

:-( tak co nikdo?

Ivka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2007 20:29

Ahoj objevila jsem závody pro začátečníky :-)) po všech těch táborech je to docela výzva.
Nejsou to oficielní, takže si myslím, že je to to pravé. Je to v Blansku, což je až na Moravě, takže ideálně kdyby se nás sešlo více :-) co vy na to??

Pokud budete chtít, dejte vědět, protože od toho, zdali seženu sparing partnera to zavisí :-))

více zde URL

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno  » Heslo 

miniBB forum software © 2001-2012