English

ČESKÝ STRAKATÝ PES

Úvod Video Fotoalba Chat Fórum Inzerce   Linky
 - Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -

Český strakatý pes / Výchova a výcvik / drátěný náhubek
Autor Zpráva
Verca
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 13:51

mě hlavně zaráží, jak se cvičí s košíkem-jde o odměňování. Pokud tedy na cvičáku nerazí metodu biče bez cukru (od takových ruce pryč), tak nechápu, jak chtějí strkat pamlsky, balonek nebo co přes náhubek. Rozhodně to nebude moc efektivní..

DASA
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 13:07

Sice jsem naposledy byla na cvičáku asi před 2 lety s Chrupkou, ale připojuji se k Verče, také si myslím, že je to kravina. Chodila jsem na cvičák v Praze 4-Jižní Město. Žádný pes tam tehdy košík neměl. Chrupka by košík v tomto prostředí určitě velice špatně snášela a byla z něj nervózní. I tak jsou první hodiny na cvičáku pro mladé psy náročné. Pokud se budou chtít psi prát, tak s košíkem si možná ještě více ublíží než bez něj a navíc by se také na cvičáku měli trochu naučit se snášet s druhými psy a páníček by se měl naučit je ovládat. Ale jsem laik, je to jen můj názor. Možná se za ty dva roky výcvikové metody změnily. Ale asi bych také hledala jiný cvičák nebo se alespoň na jiném cvičáku pozeptala na jejich názor, a podívala se na metody které používají. V Praze je cvičáků dost a různé úrovně, takže to není určitě problém.

Martina
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 23:31

Jde o sedmiměsíčního psa, není příliš robustní.
Zřejmě pro velký počet na cvičáku musí být psi "zajištěni". Podle pokročilosti jsme byli rozděleni do tří skupin. Je to cvičák nejblíž našemu bydlišti- na Praze 6.
Díky za ohlasy:-)

KatkaM
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 19:51

Martina
A na jakého je to strakáče? Velikosti se dost liší. My jsme na tu jednu měli na pudla a na druhou asi na dalmatina fenu.

Verca
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 15:47

spíš je to kravina :-) Pokud potřebujete náhubek jenom kvůli tomuhle cvičáku, tak bych spíš sháněla jiný cvičák, než náhubek... Teda pochopila bych, že jej požadují jako povinnou výbavu každého psa pro všechny případy, ale cvičit poslušnost povinně s náhubkem, proč?

Martina
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 23:46

Navštívili jsme klasický cvičák, kde musí mít všichni psi náhubky. To jsem ještě neviděla :-/ je to cool ?!

Verca
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 23:29

My máme "chrt-pes" :-D , ale můj strakáč je v kostře dost hubený...

Martina
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 23:26

Sehnat správnou velikost náhubku na strakateho psa, prosím, můžete mi poradit ? Velmi děkuji

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno  » Heslo 

miniBB forum software © 2001-2010