English version

ČESKÝ STRAKATÝ PES

Úvod Video Fotoalba Chat Fórum Inzerce Linky Mapa

- Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -
Český strakatý pes / Povaha ČSP / strakáč a temperament
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
sue
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2007 09:44

zuzka
ono je to celkem jedno hele:-) obojí je blízko:-)

zuzka
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2007 01:34

přátelský kulový blesk :D
to je pěkný

naše Bela je celkem temperamentní, aspoň se tak jeví ostatním, my jsme zvyklí ;o) (a někteří další strakáči ji dohánějí, ba i předhánějí :D), nicméně doma je to normální, víceméně celý den spící pes

sue
je pro tebe jednodušší přijet do prahy nebo do kralup?
až bela přestane hárat, mohli bychom svolat nějakou tu prochajdu...

sue
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 16:03

Iris
to by bylo super....no to misí bejt hodně hustý duo:D

Iris
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 10:56

sue
Tak kdybys někdy měla cestu na Žižkov, předvedeme strakáčí a čivaví duo:-) A že je na co koukat, běžně se zastavují lidi že tohle ještě neviděli:-)

sue
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 16:23

Iris
no já jsem ze Slanýho ale pracuju v Praze v útulku

sue
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 16:22

Hanka
super tak to mám fakt radost:-)

Magda
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 14:56

Ahojte, já se přidám:-)
Já si myslím, že strakáč je zdravě a vesele temperamentní.
Podle mého není temperament, jako temperament:-) V tom strakáčím každopádně nenacházím žádné známky agresivity ani zlomyslného umanutí (kdo zná teriéry, ví), spíš jen nepotlačovanou radost z pohybu, z přátel a ze hry. Když se se svým páníkem domluví na nějakých pravidlech (a začnou s tím už od prvního dne), tak je doma klidný a nekomplikovaný a často vyhledává naši blízkost.
My jsme ve strakáči nalezli náš ideál - máme doma velmi příjemného společníka, ke hře se dá vyprovokovat velmi snadno a kdykoliv, ale na druhou stranu doma mnohem častěji provozuje ležing a toping :-)) (toping = ležing pod peřinou za soustavného zahřívání páníčka či paničky):-)), ale zabaví se sama i jinak (teď zrovna má nejvíc v oblibě vylehávat na lavičce na balkoně a pozorovat, co se děje kolem). Aby doma "nezlobila", stačí jí pořádně si pohrát a proběhnout se se svými psími přáteli, nebo provozovat s páníčkem něco co baví oba. Když se to nepodaří, tak i procházka přijde vhod, ale na druhou stranu jen s procházkami to není ono... Udělá z vás společenského člověka, ani nevíte jak:-)))
Doma upozorní na vetřelce, na druhou stranu ji klidně mohu nechat bez dozoru s dětmi (děti bez dozoru se psem ale moc nedoporučuju - neznají míru a chtějí všechno vyzkoušet, chudák pes...)

Po téměř dvou letech soužití s jedním exemplářem tohoto druhu k ní teď nejvíc sedí: doma beránek, venku přátelský kulový blesk.

Stakáčům jsme oba propadli a nevím nevím, zda tomu někdy bude jinak...

Iris
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 10:16

sue
A odkud jsi? Jestli z Prahy nebo na trase Praha - Benešov, tak by nebyl problém se sejít...

Hanka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 10:05

sue
podle toho, jak to píšeš, myslím, že strakáč bude pro tebe akorát
občas nějaká ta procházka je, tak se přidáš a uvidíš :)

sue
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2007 16:53

Iris
děkuju já jsem se byla juknout na mezinárodce a tam sjem viděla strakáče a to bylo jedno jediný plemeno co se mi líbilo a byla klidný bez stresu.Jinak to bych zase s buldokem nevydržela...já se ráda projdu to jo ale ne abych denně jezdila na kole kilometry a tak...no jasný na živo je to fajn a byla bych hrozně ráda kdybych věděla,kdy se nějaká vaše vycházka koná a ráda bych se jukla.....no popravdě ukvapenost se nevyplácí už jednou jsem sýhla vedle a nesu následky a nerada bych to udělala znovu...ten pejsek za mojí povahu nemůže....

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno  » Heslo 

miniBB forum software © 2001-2012