English version

ČESKÝ STRAKATÝ PES

Úvod Video Fotoalba Chat Fórum Inzerce Linky Mapa

- Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -
Český strakatý pes / Chov / Strakáči na Slovensku
Autor Zpráva
Dada
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 21:12

teraz som si vsimla, ze prave tento vikend prebieha v Brne MVP, tak to uz nestihneme, skoda.

Dada
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2008 21:03

Caute,
uz davnejsie som chcela sem napisat, ze od leta je na Slovensku v Bratislave dalsia strakacka- Ikona z Ceslova, to mi pisala pani Kracmerova z chov. stanice, ked mi posielala spat exportny PP.
Inak uz si vybavujeme clenstvo v KCHMPP a v maji sa chceme zucastnit na klubovej vystave v Remate pri Prievidzi.
Chceli by sme Cokyho uchovnit, ale este nas caka to vysetrenie klbov.
Co sa tyka vystav, aka je k nam v Cechach najblizsie? Byva aj napr. v Brne? Velmi radi by sme sa stretli aj s dalsimi strakacmi a ich majitelmi.

Dada
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2007 12:27

akurat sme dokoncili fotoalbum a je uz na stranke, tak sa mozes pozriet,len sme to zle zoradili. Inak byvame v Bernolakove pri BA a Čokyho sme si doviezli zo Zlatych hor v Jesenikoch - chovna stanica z Česlova.

matus
Administrátor
# Zasláno: 27 Kvě 2007 12:00 - Změnil/a: matus

Chcem sa opytat: Ma niekto prehlad, kolko tychto psov je na Slovensku ? Dada

Dada
Tak to by aj mňa zaujímalo. Jeden strakáč je tuším v oblasti Žilina či BB a Melisa Červený muškát je v okolí BA. Myslím ale, že nie sú chovní. Tým strakáčom na strednom Slovensku si nie som istý.

Spýtam sa na to poradcu, či sa to niekde eviduje. Akého máte strakáča? Odkial si?

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno  » Heslo 

miniBB forum software © 2001-2012