English

ČESKÝ STRAKATÝ PES

Úvod Video Fotoalba Chat Fórum Inzerce   Linky
 - Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -

Český strakatý pes / Chov / Nabídka štěňat
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Andulka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 11:33

Bertík taky venku chodí zásadně s čumákem u země, pořád si "čte". Když uvidí zajíce, srnku, veverku, pádí za nimi, ale za chviličku je zpátky-naštěstí. Taky máme strach z nějakého myslivce-fanatika, známe je.
Moc gratulujeme k titulu!

DASA
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2010 10:58

Andulka
Děkuji, také zdravím. Z příbuzných známe blíž jen strejdu Agise, ale třeba se někde potkáme. Všichni strakáči z chov. stanice Czech Originál jsou pěkní a prima :-)))). Cibuli jsem dneska vyzvedla na ČMKU titul Českého šampiona, ale nevím, nevím jestli mi toho šampiona co nejdřív někdo nezastřelí, včera mi zase na louce u lesa zdrhla po stopě, okamžitě ohluchla, nedala se odvolat a vrátila se až po chvíli. Je to lovec magor.

Andulka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2010 15:27

Dobrý den, paní Dášo,

zdravíme Vás z Brna jménem našeho Bertíčka (Aniž by). Naši pejsci jsou příbuzní. Cibulku znám z fotek, je moc pěkná.
Však náš Bertíček taky, je z něho pořádný pes (56 cm v kohoutku a 22 kg). A 21.5. oslaví už 4 roky!

Zorka

DASA
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 17:17

V chovatelské stanici Czech Originál mají ještě volná štěňátka. Pokud budou tak báječní a mazaní jako jejich teta Cibule, kterou máme již druhým rokem doma, užijete si s nimi spoustu zábavy, povyražení a krásných společných chvil. Zaručuji Vám, že určitě se nebudete už nikdy ani trošičku nudit ! :-)

matus
Administrátor
# Zasláno: 12 Říj 2009 11:12

Ďakujeme !!! Naozaj sa im darí dobre a sú krásne. Rodičia ich každý deň vážia a fotia. Ja sa chystám popridávať inzeráty a poriadne "vyspamovať" celý internet :) To nehovorím o novej sekcii o chove, ale to až bude odchované:)

renata
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2009 08:58

Blahopřejeme Bašce ke krásným štěňátkům ! Jsou moc krásní a slaďoučcí. Je vidět, že se mají dobře a že se maminka o ně vzorně stará.
:))

Hanka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2009 09:47

je krásnej...s tím se bude lenošit luxusně :)
mně stačí si vzpomenout na ten první rok s jagou a divím se, že jsme to přežili všichni...

KatkaM
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 13:47

Ahojte,
hlásím, že máme ještě jednoho volného kluka - Centa. Jenom kdyby se někdo zmínil, že hledá "kamaráda na lenošení". :-)

Hanka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2009 12:37

Tak to moc gratulujeme, ať rostou!
H.

KatkaM
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2009 19:08 - Změnil/a: KatkaM

Tak už i u nás jsou štěňata na světě. Narodila se 25.7. a máme 2 kluky a 3 holky. :-)

Fotky a info na našem webu.

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno  » Heslo 

miniBB forum software © 2001-2010