English

ČESKÝ STRAKATÝ PES

Úvod Video Fotoalba Chat Fórum Inzerce   Linky
 - Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -

Český strakatý pes / Chov / Nabídka štěňat
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Vokalovi
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2009 20:40 - Změnil/a: Vokalovi

Zdravíme,
máme k odběru posledního černožlutobílého psa (Bert z Luční ulice) narozeného 18. 5. Zájemci se prosím ozvěte na 725154243. Web.

Hanka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 10:09

I v chovatelské stanici Vrtichvost z usedlosti jsou ještě 3 pesjci!!!!

zdenka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:20

Chovatelská stanice Czech Originál nabízí poslední fenku a 2 pejsky narozené 24.4.2008. K odběru na konci června. Kontakt: www.czechoriginal.wz.cz, e-mail: mega.redy@volny.cz

Iris
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 10:05

No teda, moc děkuju! Jsou fakt úžasní! A jak jsou tlusťoučký, to jejich taťka snad ani nebyl. On je ale z osmi, tak je mamina nemohla tak rozmazlovat:-) Je vidět, že se jim dobře daří. Teď mi paní Vavřínová psala, že jedna fenka bude dlouhosrstá.

EvaG
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 12:58

Iris
Ahoj ve fotkach uz jsou stenatka od pani Vavrinove! Jsou uzasni! Nechala jsem ji pozdravovat a moc dekuje. Uz aby byl dvacaty cerven a my si ho vezli domu!

Iris
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2008 13:18

No my jsme pražáci:-) Tak mrňouse v neděli pozdravujte a nezapomeňte napsat zážitky!

EvaG
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 08:43 - Změnil/a: EvaG

Iris
A odkud jste vy? Pani Vavrinova rikala, ze mu muzeme dat i to druhe jmeno Pajo, ze je to jeste jedno, nez se bude tetovat. To by se nasemu rocnimu synkovi lip vyslovovalo! Ted se na neho pojedeme v nedeli podivat, uz se moc tesime!

Iris
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 08:12

Ajaj, tak to je dálka, škoda že ne někde blíž... Myslím, že to bude Pepino, je prý nejhezčí:-) Jestli bude po taťkovi, tak to bude pěkný pytel energie, nudit se nebudete:-)))

EvaG
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2008 13:04

Jo a jsme z Mohelnice u Olomouce...

EvaG
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2008 13:02

Ja nevim, ktery je ktery, ale toho vic bileho! Tak mi prozradite, ktery to je? Uz se moc tesime na noveho clena rodiny! Jak jsem si procitala povahu psa, tak doufam, ze k nam zapadne. Mame jedno ditko, chlapecka, a bude i dalsi!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno  » Heslo 

miniBB forum software © 2001-2010