English version

ČESKÝ STRAKATÝ PES

Úvod Video Fotoalba Chat Fórum Inzerce Linky Mapa

- Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -
Český strakatý pes / Chov / Paja Anibob
Autor Zpráva
EvaG
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2008 22:35

Ahoj, tak jsem si ulozila mail a muzeme komunikovat pres nej. At tady neobtezujeme rodinnymi zalezitostmi :) Poslu fotky co nevidet! AHOJ!!!

Iris
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 15:22

Ahoj, díky za zprávy, to jsem ráda, že se mu daří. Tak to jeho taťka takhle žravý nebyl, když byl štěně, byl spíš problém do něj vůbec něco dostat. Dnes má rád vše - kromě granulí:-) Ovšem za sušené plíce by asi položil život:-) Doufám, že nevadí, že jsem si stáhla odsud fotky na web - aspoň se synkem pochlubíme:-) Za další fota samozřejmě budu ráda, mail je kdyžtak prochazka.irena@centrum.cz
Na Moravu se bohužel v blízké době nechystáme, ale kdyby náhodou, tak je jasné, že příbuzenstvo pozdravíme!:-)

EvaG
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2008 13:14

Ahoj Iris,
Pajovi se dari! Veterinarka si ho taky chvali, pribira co tyden skoro jedno kilo. Ale nijak ho neprekrmujeme, proste se mu dari. Je nauceny dostavat 4xdenne a vzdycky hned vymete misku. Ted uz to snizime na 3 davky, tak jsem zvedava, jestli po nas nebude hazet hladovyma kukadlama. Je porad venku a jen mu to svedci. Kdyz jdeme na prochazku do parku, tak by se nejradeji kamaradil se vsemi pejsky, co potkame. Ted jsem posilala fotku pani Vavrinove, at ma. Jestli chces, tak ti muzu poslat aktualni na mail. Tady to moc nefunguje :(. Tak se mejte krasne a kdybyste jeli nekdy na Moravu kolem Olomouce, tak vas radi pohostime! AHOJ!!!

Iris
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 13:48 - Změnil/a: Iris

EvaG
Ahoj Evo, tak jak se má malý Pája? Musím říct, že na fotkách vypadá ještě líp než Arny v jeho věku, je to fakt neskutečný krasavec! Budu ráda za každou informaci, bohužel od Pampelišky se mi nějak neozývají... Mějte se moc hezky a zdravíme z Prahy:-)

EvaG
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2008 21:20

Ahoj, tak uz jsou zde uverejneny fotky Paja. Je to krasavec, ze? Asi po tatkovi?Je to zlaticko, uz umi ke mne, sedni, nesmis. A porad si hraje s nasim malym, je nejmensi (rok a pul), tak si na neho dost troufa. Hezke prazdniny vsem milovnikum strakacu!

Iris
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 15:25

Zdravím člena rodiny:-) a jeho majitele! Taťka posílá blíz synkovi a panička pohlazení. Paní Vavřínová mi poslala nějaké foto Páji a taky jsem viděla na fotogalerii Pampelišku Skippy, dělají se jim krásné masky, budou to krasavci. Držím palce, ať jde vše hladce a těším se na fotky.

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 11:25

ani my s tím neměli problém, jen co jsem ho ve dveřích postavila na tlapky, prošmejdil s vrtícím ocáskem celý byt a pak s námi hned začal dovádět. Vlastně fňukal jen po naložení do auta u chovatelky, tak 5 minut. Jsou neuvěřitelně přizpůsobiví, ti strakáči.

renata
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 09:48

Tak přeji též hodně radosti a co nejméně mrzutostí s malým strakáčkem!
Náš pejsek taky neměl problém se začlenit do rodiny, žádné fňukání nebo stesky. Spíš měl ze začátku tendenci přebrat tak trochu velení, ale to mu bylo zatrhnuto a pak už to byl jen zlatý pejsek.

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 09:06

Ahoj, tak vítej mezi šťastnými majiteli strakáčů:-) Pejskovi přeji hodně síly do života a Tobě pevné nervy :-) Začátky jsou krušné, ale jsou to pohodáři a zlatíčka!

EvaG
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 22:02

Ahoj, tak uz ho mame doma! Je uzasnej, uplne jsem byla prekvapena, jak si na nas rychle zvyknul. Zadne knourani a nevrlost, proste pratelsky pejsek, ten nas Pajo!!! Snad budou brzy zverejnene fotky. Tak ti co maji zasluhu na stvoreni naseho stenatko, moc dekujeme!!!

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno  » Heslo 

miniBB forum software © 2001-2012