English version

ČESKÝ STRAKATÝ PES

Úvod Video Fotoalba Chat Fórum Inzerce Linky Mapa

- Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -
Český strakatý pes / Akce, výstavy, bonitace, schůze... / Hostivařský lesopark - společné venčení
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
DASA
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 06:57

Tak se nám včera povedlo potkat v Hostíku strakatou Aťku Dakam. Díky sluníčku byla všude spousta maminek s dětma, ale i tak jsme našly louku, kde se všechny 3 stračeny spolu vyběhaly, aniž by ohrozily batolící se mrňata. Aťka se tam prý venčí pravidelně, tak snad ji ještě někdy potkáme až budu mít foťák, moc to všem dohromady slušelo :-).

IrenaBarbucha
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 21:27

DASA

dobrý, dobrý, vždyť říkám, že je nás tu hodně! V Uhříněvsi bydlí taky Abal od nás :-))

DASA
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2008 17:22

Jako na potvoru foťák, který většinou tahám na vycházky s Chrupkou, zůstal kvůli počasí doma. :-(
Zrovna když jsme na kraji Hostivařského lesoparku potkali moc hezkého, dlouhosrstého hnědožlutobílého Berta Kyjský hrádek. Tak aspoň hlásím dalšího strakáče na Praze 10. i když Bert prý bydlí v Uhříněvsi, ale do Hostíku se jezdí občas venčit. Snad příště už ten foťák bude.

IrenaBarbucha
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2007 16:41

Kolik je nás na Praze 10?

I když dnes opravdu počasí ukázalo svou hodně nepříjemnou tvář, že by člověk strakáče ven nevyhnal, přesto jsme se v Hostivařském lesoparku sešli s Aramou Strakatý samet a udělali si takovou komorní "polorodinnou" procházku. Hostivař nám skoro patřila, nikde ani živá duše. Až v samém závěru jsme viděli v dálce něco, co taky vypadalo jako strakáč. A taky že jo, když jsme tu dvojici došli, ukázalo se, že v té slotě lze venčit snad jen strakáče: byla to Aťka Dakam, která tam poblíž bydlí a do Hostíku se chodí venčit pravidelně. Myslím, že její panička byla z těch dalších tří stračen taky docela překvapená a že to určitě nečekala.

IrenaBarbucha
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 09:23

ještě jednou plánek místa srazu v Hostivařském lesoparku

plánek "C" - měcholupská strana - tam to má Dáša pěšky blíž (a mně je to jedno, kam jedu)

plánky "A" a "B" - záběhlická strana od Košíku

URL

Ivka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 11:55

Iris
Ahoj, dala jsem popis cesty na stretávky a stanovačky :-))

Kdo se přidá bude vítán

Ivka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 11:38

Iris
Ahoj nemohla by jsi mi zavolat 606721591 nebo mi alespoň prosím pošli číslo, že bychom si zavolaly :-))

Anonymní
# Zasláno: 14 Bře 2007 12:03

Iris
prima, dodám večer odkaz na cestu :-)) Budu ráda, chtěla jsem se tě taky zeptat, zdali by nebylo možné se někdy stavit v sobotu u vás ná cvičáku na skákání, když jsme na chajdě :-)) to bych si jen odskočila do Beneše...tak to můžeme probrat.

Magda
to je škoda...tak si to užij cestovatelko :-) pozdravuj Abušku a ať to nepřehání - je to psí dáma a ne zedník :-))

Hani
tak příště ju :-))

Magda
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 09:42

Ivka
Ahojky Ivčo, moc díky za pozvání, ale tentokrát to vypadá bledě. Já jsem na víkend v Olomouci a Pavel bude doma krotit zedníky a jejich strakatou přidavačku... :-)

Iris
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2007 08:38

Ivka
Ahoj, ráda. Mohla bych v sobotu, hodilo by se ti to? Čas je mi celkem jedno. Jen mi prosím popiš cestu, když pojedu po staré benešovské (z Babic).

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno  » Heslo 

miniBB forum software © 2001-2012