English version

ČESKÝ STRAKATÝ PES

Úvod Video Fotoalba Chat Fórum Inzerce Linky Mapa

- Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -
Český strakatý pes / Akce, výstavy, bonitace, schůze... / Hostivařský lesopark - společné venčení
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
Hanka
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 14:41

Ivka
mrzí mě to, ale nemůžu,budu v Pardubicích celý víkend..

Ivka
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 14:05

Iris
Magda
? někdo další

Ahoj všem, jedeme tenhle víkend na chatu do Čtyřkol u Benešova, nechcete se zastavit?
Mohli bychom udělat malou prochajdu a pak je k dispozici zahrada a nějaké to kafíčko a dobrůtka, hafani zatím můžou řádi :-))

Jestli máte někdo čas, budem rádi. PIF

Iris
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 10:53

Magda
No, jsem takový ten klasický pražák, co každý pátek, nejpozději v sobotu vypadne na chatu:-))) Proto je pro mě jednodušší jezdit na cvičák do Benešova. Tak to jsem ráda, že máme někoho poblíž, strakáči se vždy nejraději vyřádí spolu, rádi vás někdy navštívíme.
IrenaBarbucha
Tak po minulém venčení Arník konečně spal jak zabitý:-)) Jinak se ovšem náš buránek zase předvedl, na cvičáku ho musím vždy přivázat, když si jdu našlápnout stopu a to je nejtěžší část - Arny překousal už čtyři vodítka. Tentokrát jsem to vymyslela - přivázala jsem ho s košíkem. Ha, ten mě převezl, košík se mu podařilo nějak přetrhnout, následně sundat a překousání vodítka pak byla už hračka. Takže jsme teď bez košíku a nemůžeme do dopravy.

Magda
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 09:31

Iris
Ahoj Iris! Tak to jsem byla tak trošku vedle jak ta jedle - myslela jsem že jezdíš z Prahy...
No, ale Kamenici taky nemáte daleko - bydlíme kousek od Štiřína (z Kamenice směr na Velké Popovice - dobré to místo zove se Všedobrovice:-)))

Iris
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2007 12:30

IrenaBarbucha
Omluvám se, že jsem se včera už neozvala, ale byla jsem úplně vyřízená. Tedy někdy mi Arny nahrazuje adrenalinové sporty:-) Byli jsem na tom vyšetření na luxaci pately (výsledek 0/1), je to u botanické zahrady, tak jsem pak táhnoucího šílence na chvíli vypustila na nábřeží. Normálně ho voda vůbec nezajímá a kachny taky neloví. Po asi 20 minutách spokojeného pobíhání mi najednou hupnul do Vltavy do naplavených odpadků, asi si myslel, že tam už voda není... Měla jsem z toho málem infarkt, zamotal se do toho a začal se skoro topit, já už sundavala kabát, že tam skočím... Nakonec jsem ho navedla na schůdky a odtamtud už vytáhla. Domů jsme chvíli klusali aby nenastydl, pak dojeli tramvají. Byla jsem z toho v takovém šoku, že jsem na tu vycházku úplně zapomněla a neozvala se Vám. Snad to vyjde zítra, to se ještě určitě ozvu.
Magda
Mezipřístání rádi a kde bydlíte? My jsme v Krhanicích, do Benešova jezdím vždy v neděli dopoledne.

DASA
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 20:36

kratke zpravodajstvi z dnesni strakate prochazky na jerabinkach http://www.jerabinky.unas.cz/novinky.html

Petra
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 10:01

všem

Pokud byste se dnes chtěl někdo přidat na strakatou procházku v Hostivaři, tak tam budeme už ve 13:30.

Můj telefon 608 20 94 94.

Nebudeme tam pouze, pokud bude pršet.. Zatím to vypadá příznivě :-)

Magda
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2007 12:31

IrenaBarbucha
Barbucha mokro taky nemiluje, je schopná se vyčůrat metr od baráku a otočit se zpět.

Kéž by to bylo dědičné:-)))

IrenaBarbucha
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2007 11:40

Iris

Budu se snažit využít možností Hostíku co nejvíc, hlavně kvůli socializaci žížaly Bereniky. Takže: každý sparringpartner je vítán.

V zásadě je mi časově jedno, jestli budu venčit ve Strašnicích a nebo popojedu do Hostivaře. Každopádně tam se psi vylítají lépe.

Pondělí 5.3. a ve středu 7.3. bych mohla malinko později než včera - na půl šestou (do 16.30 jsem v práci). Lze se domluvit i ad hoc přes telefon.

Nabídka na odvoz platí fixně.

Klíčovou podmínkou je počasí (désť je vylučující kvůli malé). To jdu ven radši jen na nezbytně nutnou dobu a vícekrát. Barbucha mokro taky nemiluje, je schopná se vyčůrat metr od baráku a otočit se zpět.

DASA
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2007 11:28

IrenaBarbucha
No jo, ale my jsme neměly k večeři guláš, ale brambory se zeleninou :-)

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno  » Heslo 

miniBB forum software © 2001-2012