English version

ČESKÝ STRAKATÝ PES

Úvod Video Fotoalba Chat Fórum Inzerce Linky Mapa

- Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -
Český strakatý pes / Akce, výstavy, bonitace, schůze... / Hostivařský lesopark - společné venčení
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
IrenaBarbucha
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2007 11:26

DASA
tak my příště půjdem, jo :-)))

DASA
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2007 11:25

Iris
My bychom mohly v pondělí i ve středu, ale ještě uvidím jak přežijeme víkend. Chrupce se společné venčení moc líbilo, jen jí bylo divné, proč holky nejdou také s námi domů :-)

Magda
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2007 11:20

Iris
Jéé, to jezdíte kolem nás!:-))) Nechcete si někdy udělat mezipřistání?:-)))

Iris
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2007 11:10

Tak my nakonec doma uklízeli chlupy, už to bylo velmi zapotřebí!:-) Jinak děkuju za nabídku na svezení, to by bylo fajn. Já o víkendech většinou nemůžu, jezdíme na chatu a do Benešova na cvičák, ale příští týden bych mohla v pondělí nebo ve středu, hodilo by se to?

Magda
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2007 10:15

Praha
Panebože, to není možný!!! V pátek už opravdu nemůžu psát a telefonovat zároveň... :-( Ten "hvězda" Praha, to jsem já - Magda

Praha
# Zasláno: 2 Bře 2007 10:11

To je dobrý nápad. Já bohužel v týdnu nemám šanci, leda, že bych utekla z práce v poledne, ale to se asi nepovede...:-( Ale víkendy by nebyly špatné, je to "správným" směrem a prý je tam hezky:-)

Kdybyste někdo šli na procházku tento víkend v sobotu, tak se strašně rádi s Abuňou přidáme - jsme doma samy!
No a nebo vítáme návštěvy ve Všedobru...:-)))

Petra
Vím, že už jsi psala neděli, ale zkouším, co kdyby náhodou...

IrenaBarbucha
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 19:05

Premiéra společného strakatého venčení se uskutečnila dnes 1. března 2007, ve složení Chrupky a Barbušandy. Sice jen 1 hoďku, ale holky si pohrály, vylítaly se. Dóóóst dobrý.

IrenaBarbucha
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 14:29

Iris
Bydlíme nedaleko stanice metra Strašnická, takže můžete jet s námi autem, přijedete-li metrem.
Taky k nám jede tram 22, 24 a 26, stanice "Nádraží Strašnice", odtud bychom pokračovali autíčkem. Zpět do civilizace bych vás vzala samozřejmě taky.
Časově tak něco před pátou, na cestu cca max. 10 minut, aby tam Chrupky nezmrzly.

Počasí: hlavně nesmí pršet, chladno nevadí. Je však třeba počítat s tím, že psi budou jako čuňata (a možná i my), přeci jen pršelo i včera.

tel. 602 24 25 23 - stačí SMS

Iris
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 14:01

IrenaBarbucha
MHD. Bydlím na Jiřího z Poděbrad, tak nevím, nebylo by lepší jet na Strašnickou a tam pak nějakou tramvají? Ze Želivského to asi ty autobusy pak hrozně objíždějí a je to na dlouho... Ale to počasí teda nic moc.
DASA
Tak to jsou zaručené jména, to by se vám nemělo stát, že rozhodčí ani nezná standard. Jinak určitě platí, že na menších výstavách je komornější prostředí a psi si líp zvyknou. S čivavou jsem měla krajské a oblastní moc ráda, se strakáčem tam už ale asi nepůjdu. Tak držíme palečky, ať to dobře dopadne a Chrupka si zvykne.

IrenaBarbucha
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 09:28

Iris

od Želivské autem nebo MHD?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno  » Heslo 

miniBB forum software © 2001-2012