English version

ČESKÝ STRAKATÝ PES

Úvod Video Fotoalba Chat Fórum Inzerce Linky Mapa

- Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -
Český strakatý pes / Akce, výstavy, bonitace, schůze... / Hostivařský lesopark - společné venčení
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
DASA
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 09:19

Iris
Na oblastní výstavu tam jsou napsáni rozhodčí Řehánek, Havelka a Ovesná. Pana Řehánka už jsme zažily, ten byl moc hodný a nekoukal Chrupce na mandle jako Hořák, stačil mu skus. Z rozhodčích já strach nemám, ale Chrupka bohužel jo. Já se spíš děsím, co bude dělat ona, jakmile se dostane do prostředí haly a psů chová se jak magor není k uklidnění a nejradši by mi zdrhla pryč, je v tranzu a vůbec nevnímá. Řekla jsem si, že to letos ještě párkrát s ní zkusím a když se mi nepodaří ji zvyknout na prostředí výstav, vzdám to. Přitom do haly chodíme už od listopadu cvičit agility, jsou tam také cizí lidé se psy, mylela jsem, že ji to pomůže, ale po příchodu tam ji také trvá chvíli než se uklidní a na pana trenéra občas poštěkává. Jedu tam tedy spíš s tím, že to bude zase prohra.

Hanka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 08:45

Iris
panebože,tak to bych se musela hodně přemlouvat, abych ještě po takovém zážitku na výstavu jela...měla jsem představu, že to tam právě bude bezpečnější, takový rodinný víc než na velké výstavě

do Hostíku nedorazíme bohužel ani dnes ani v neděli, tak si užijte venčení a kdyby byly nějaké fotečky, tak by to bylo úplně super

Iris
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 08:15

IrenaBarbucha
Taky bych dnes mohla. Jak se tam dostanu z druhé strany, tj. od Želivského? To počasí tedy zatím nevypadá moc nadějně, ale třeba se to ještě vybere.
DASA
Pokud se neuvidíme,tak budu držet palce. Ale trochu se připravte na to, že přece jen oblastní není mezinárodní a je to horší úroveň. Myslím to tak, že u známých plemen to vůbec nevadí, ale u málopočetných je to horší s kvalitou rozhodčích. Já takhle absolvovala dvě krajské a byl to můj nejhorší zážitek z vystavování vůbec. Jeden pan rozhodčí se podivil, že takové "plemeno" ještě existuje a pak nás hned vyhodil kvůli chybějícímu zubu. Když jsem namítla, že strakáči mají chybění zubu ve standardu, tak mi bylo řečeno, že tedy standard je špatný a musí se předělat (a on to prý klubu řekne). No hustý. Na druhé výstavě se taky pan rozhodčí podivil, co to tam leze za vořecha do kruhu a pak řekl, že je příliš mladý na titul (ve třídě mladých!) a šli jsme. Takže třeba nebuďte případně zklamaní takovým jednáním, já na to tedy připravená nebyla. No, to jsem se nějak rozepsala, ale bylo by mi líto, kdyby třeba někoho podobný zážitek úplně odradil, protože na větších výstavách to tak není.

IrenaBarbucha
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 08:07

DASA

zkusila jsem poslat e-mailem mapu i s označením parkoviště zvláštní ikonou.

Takže: když nebude pršet, budu na místě v pět odpoledne. Mobil s sebou.

DASA
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 20:13

IrenaBarbucha
Můžeme se s Chrupkou zúčastnit. Byla jsem se dneska podívat, které parkoviště máte na mysli, snad jsem trefila to správné - můj orientační smysl je trochu horší :-( . Kdyžtak zítra zavolám - dle počasí.

IrenaBarbucha
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 19:32

všem

měl by někdo zájem jít ve čtvrtek 1. března cca na tu pátou/půl šestou? Původně jsme něco měla, ale zrušilo se to. Tak bych měla čas. Záleží však na počasí, kdyby lilo, tak tam s žížalou nemůžu, aby nenastydla.

můj tel 602 24 25 23

Petra
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 19:31 - Změnil/a: Petra

Takže si dovoluji vyhlásit strakatou procházku tuto neděli 4.3. 14:00 v Hostivařském lesoparku - sraz na parkovišti - viz. popis. Budu tam minimálně já a jeden strakáč Bonifác. :-)

P.S. Pokud někdo pojedete metrem trasa "C", tak můžu vyzvednout na stanici "Háje" či "Opatov" 1 - 2 osoby a psy

Hodím to i do fóra o srazech.

Ještě dodatek. Musela bych to zrušit, pokud by pršelo, aby Bonifác nenastydl. Přece jen je to ještě pindě.

Sandra
# Zasláno: 28 Úno 2007 17:22

Ahoj všichni!
Čte tyto stránky někdo z Plzně a okolí? Bylo by bezva zorganizovat podobnou strakatou procházku zde. V případě zájmu se ozvěte na e-mail :Jindriska9@seznam.cz. Stálo by to za to se alespoň občas sejít a prostě o sobě vědět.
Pěkný den!

IrenaBarbucha
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:52 - Změnil/a: IrenaBarbucha

DASA
tak držíme palečky. Je chvályhodné, že tam vezmete i Chrupici, protože pro propagaci strakáčů je každá prezentace byť jediného zástupce plemene důležitá.

Hanka

při pohledu na mapu je parkoviště vlevo od velké vodní plochy nádrže. Jako místo srazu ideální.

P.S. Pokud by někdo jel MHD přes Strašnice (metro Strašnická nebo tram, která jede Průběžnou ulicí), mohu vzít do auta 1 osobu s 1 psem - i když co se týče Iris - ještě kromě Arníka by se čivavák vešel :-))

Hanka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:29

IrenaBarbucha
takže by se případně dal dát sraz na tom parkovišti, někdo by dorazil autem, někdo by došel z MHD

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno  » Heslo 

miniBB forum software © 2001-2012