English version

ČESKÝ STRAKATÝ PES

Úvod Video Fotoalba Chat Fórum Inzerce Linky Mapa

- Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -
Český strakatý pes / Akce, výstavy, bonitace, schůze... / Hostivařský lesopark - společné venčení
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Autor Zpráva
DASA
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 12:46

IrenaBarbucha

V Českých Budějovicích je XII. Jihočeská oblastní výstava psů. Je tam klubová výstava terierů a zároveň oblastní výstava psů, tak jedeme poprvé s prtíkem a Chrupku přibalím sebou, jsou tam také národní plemena. Asi to bude zase ostuda, nevím jak ji uklidnit, když přijde do haly, kde je víc psů, začne hrozně trojčit-(možná nějaký psí belaspon?) ale chci to zkusit, když jsou obě plemena v jeden den. Snad tam nebude moc strakáčů - abychom jim to nekazily :-)

IrenaBarbucha
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 10:48

DASA

asi jsem zpozdilá - ale na jakou výstavu to jedete?

IrenaBarbucha
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 10:41 - Změnil/a: IrenaBarbucha

mapa - pokus

URL

Bingo!

IrenaBarbucha
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 10:33

K Hostivařskému lesoparku vede ulice "K jezeru", na ni se lze dostat z ulice "K Horkám" - ze směru od Švehlovy ulice i ze směru od Košíku /Chodova.
Na konci ulice "K jezeru" je parkoviště, které je vlastně na kraji lesoparku.
My tam vždycky jezdíme autem, takže možnosti MHD neumím.

Tuto sobotu už máme mimopražský program, neděli zatím nevím. Ovšem: není vylouč!

elfik
# Zasláno: 28 Úno 2007 08:59

Pro nás to není úplně ideální lokalita, ale určitě by to občas vyšlo.
S časem je to horší....můžeme spíš později. Ale opět by to snad někdy vyšlo i dřív :-)

Hanka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 08:06

radka
souhlas, taky to tam neznáme :)

radka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 19:22

Mám to z domu kus cesty, ale když beru Arga do práce, tak by se třeba dalo. Jenže kudy se vlézaá do Hostivařsého lesoparku, mám s místníma názvama potíže.Tak aprosím vyrobte někdo mapiku. Kdyby se odhodlal někdo neznalý.

DASA
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 16:47

Petra

v sobotu bohužel nemůžu, jedu se s Chrupkou znemožnit na výstavu do Budějovic :-), ale pokud ji tam nezamorduju nebo mě z ní neraní mrtvice - zase přeháním :-) tak v neděli bychom mohly. My to máme nejblíž od Horních Měcholup, ale dojdeme kam bude potřeba.

Petra
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 14:27

Když jsem bydlela v Praze, tak jsem to měla taky "za bukem". Škoda, teď se tam v týdnu dostanu spíše sporadicky. Pro hafany je to tam super.

Vím, že toto trochu protiřečí návrhu Ireny, ale pokud byste někdo přece jen následující víkend 3. a 4.3. zůstal v Praze, tak já a Bonifác půjdeme do lesoparku v Hostivaři na 100 %. Chodíme tam socializovat, když jsme v Praze. Nepřidá se někdo?? Přizpůsobíme se dnem i hodinou.

IrenaBarbucha
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 08:09

DASA

Ne že bych byla nějaký velký srab, ale s Barbuchou jsme tam chodili docela často (před štěňaty), vždycky to tam bylo fajn. Ovšem jednou jsme byli svědky honičky policajtů a nějakého úchyla, který tam obtěžoval maminku s kočárkem. Od té doby bych tam jen sama se psy nešla.

Jo a ještě bych chtěla říct, že společné venčení není vyhrazeno jen pro tříbarevné psy :-)

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno  » Heslo 

miniBB forum software © 2001-2012