English version

ČESKÝ STRAKATÝ PES

Úvod Video Fotoalba Chat Fórum Inzerce Linky Mapa

- Domů - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -
Český strakatý pes / Akce, výstavy, bonitace, schůze... / Hostivařský lesopark - společné venčení
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 .
Autor Zpráva
DASA
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 20:52

My máme les skoro za panelákem a doma jsem kolem 16. hod. tak by to pro nás také neměl být problém. Jinak jsem tam byla letos po dlouhé době (asi deset let :-)) s Chrupkou už několikrát a bát se tam vůbec nemusíte. Chodí tam hodně lidí se psy i dětmi, občas se objeví nějaký běžec, bruslař nebo kolista a dole u přehrady se to hemží rybáři. :-)

Ivka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 20:23

Ahoj, tak bohužel já to při práck mám špatné, jedině když budu dopředu vědět, tak jsem schopná zkusit dorazit, ale když se domluvíte, zkusíme to :-)))

Hanka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 20:06

Já tam se psem nebyla nikdy a taky ráda přijedu, i když to asi nepůjde pravidelně. I čas by nejspíš vyhovoval, stmívat se už začíná pozdějc :)

Iris
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 18:49

Tak vcelku by to nebyl problém, ráda se zúčastním. Pracuji na směny, takže můžu klidně někdy na tu pátou. Navíc jsem tam už strašně dlouho nebyla. Arny určitě taky rád pozná tetu a sestřenku:-))) Navíc s ním se bát nemusíme, dovede docela rázně zakročit...

IrenaBarbucha
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 16:41 - Změnil/a: IrenaBarbucha

pro strakáčníky z jižní poloviny Prahy (ale i pro ostatní)

Kdo by měl zájem se setkávat na společném strakatém venčení v Hostivařském lesoparku? Jaký čas by vyhovoval? Vzhledem k tomu, že pomalu začíná chatařská a chalupářská víkendová sezóna, mám na mysli hlavně odpoledne ve všední dny.
Co se týká nás, můžeme být na místě v cca 17.00 - 17.30. Ale sama jen se psy se tam bojím chodit.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno  » Heslo 

miniBB forum software © 2001-2012